Budapesti nyelvtanfolyamok - Szaknyelvi tanfolyamok
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok

Idegenforgalmi olasz tanfolyamok és magánórák

Felkészítés a BGE idegenforgalmi olasz nyelvvizsgájára.

A tanfolyamokra és magánórákra folyamatosan lehet jelentkezni.

Figyelem! A tanórákat most Skype-on tartjuk.

A tanfolyam ára a jelentkezők számától függ. Csoportlétszám: minimum 2 fő, maximum 6 fő. Kérjen árlistát e-mailben.

Gazdasági olasz nyelvtanfolyam és magánórák

Felkészítés a BGE és a Corvinus üzleti olasz nyelvvizsgáira.

 

Helyszín: Budán, a Margit hídhoz közel, a 4-6-os, 17-es, 41-es és 19-es villamos, valamint a 109-es és 9-es busz megállójától két percre.

 

Szaknyelvi magánórákra is lehet jelentkezni, tartok órákat Skype-on is. Ha valaki a vizsga előtt konzultálni szeretne,  és csak néhány órát venni, arra is van lehetőség. Van, amikor épp csak egy kevés hiányzik ahhoz, hogy meglegyen a jó eredmény, érdemes biztosra menni.

Kezdő szintről is indítok szaknyelvi olasz tanfolyamot, igény esetén. A jó hangulatú órákon sor kerül a teljes nyelvtani áttekintésre, számos autentikus teszt megoldásával, és sok külön feladattal. A társalgást is jól begyakoroljuk, szituációs gyakorlatok segítségével is. Ez utóbbiban további nagy segítség lehet a római intenzív olasz nyelvtanfolyam, ahol kiváló lehetőség nyílik a tanultak gyakorlati alkalmazására, és a kommunikációs készség gyors és hatékony fejlesztésére. Érdemes összekötni a kellemest a hasznossal, ráadásul igen jutányos áron. (további részletek

Az Aventinus Stúdió Budán, a Bem tér közelében tartja színvonalas, kiscsoportos (max. 6 fő) szaknyelvi olasz tanfolyamait és magánóráit. Az idegenforgalmi és gazdasági szaknyelveket az Internet, az olasz televízió, CD-k és egyéb didaktikai segédanyagok felhasználásával tanítom. A szaknyelv oktatásához vannak alap tankönyveink, amelyeket a nyelvvizsgáztató intézmény adott ki, valamint olasz kiadású szakkönyveink is a tanulók rendelkezésére állnak. Ezen kívül valódi vizsgatesztek, reáliák (gazdasági szaklapok, napilapok) is segítik a tanítást. 

Csoportos live-online óra Skype-on, kényelmes tanulási forma, az ország, világ bármely részéről elérhető, nagyon hatékony. 

 

A tanfolyamok ára a jelentkezők számától függ, és tartalmazza (az elektronikus úton megküldött vagy nyomtatott formában átadott) tananyagot. Érdeklődjön a csoportok jelenlegi létszámáról.