Római nyelvtanfolyamok - Intenzív olasz tanfolyamok
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok

Intenzív olasz nyelvtanfolyamok Rómában, 20% kedvezménnyel

Római partner nyelviskolánk az egyik legjobb nyelviskola Olaszországban. Róma elegáns villanegyedében, a történelmi belvároshoz közel található. Egész évben, folyamatosan tartja intenzív olasz nyelvtanfolyamait. Már 1 hetes intenzív kurzust is indítanak, ennek ára a kedvezménnyel csak 172 euró (kb. 54.000 Ft).  

A 20 %-os kedvezmény az összes standard intenzív olasz nyelvtanfolyamra vonatkozik, és akkor jár, ha Stúdiónkon keresztül jelentkezel.

A részletes ártáblázatot itt találod. Az alsó korhatár 17 év.

Egész évben, minden hétfőn indulnak tanfolyamok, 7 szinten. Teljesen kezdő csoportokat kéthetente indítanak, a pontos dátumokat  itt találod.

 

 

 

Senior olasz nyelvtanfolyamok májusban és októberben indulnak. Legközelebb 2018. október 8-tól 19-ig. Két hetes intenzív olasz nyelvtanfolyam 50+ tanulóknak, külön nekik szervezett kulturális programokkal. Olyan 50 év felettieknek szervezik, akik szeretnék összekapcsolni az olasz nyelv tanulását egy kellemes és érdekes vakációval Olaszországban, Rómában. Az olasz nyelvórákon a világ minden részéről érkező, különböző korú tanulók vesznek részt, míg a kutlurális programokat kifejezetten a Senior csoportnak állítják össze. A kulturális programban szerepel 4 tematikus római városnézés idegenvezetővel, egy egynapos kirándulás valamelyik történelmi és kulturális szempontból különleges városba (ebéddel egy helyi étteremben), az olasz konyhát vagy az olasz borokat bemutató szeminárium, és más érdekes közös program. A nyelvtanfolyam és a kulturális programok teljes ára: 850 €. Az aktuális kedvezényekről e-mailben adunk tájékoztatást. A nyelviskola a szállásról is gondoskodik, kérésre, több lehetőség közül lehet választani. Jelentkezési lap.

 

Róma varázslatos hangulatával, több évezredes történelmével méltán az egyik leghíresebb és legszebb város a világon. Ha az ember még olaszul is beszél, még jobban érezheti ott magát. Érdemes egy római vakációt az olasz nyelv tanulásával is összekötni. 

Jelentkezés: töltsd ki az online Jelentkezési lapot. A jelentkezés után küldünk egy bővebb tájékoztatót, és egy ajándék Róma térképet. A kedvezményes kurzusok foglalási díját, ami egyben az előleg is, átutalással lehet befizetni, a fennmaradó összeget majd Rómában kell a nyelviskolánál rendezni.

Ha szeretnéd, hogy a nyelviskola a szállásról is gondoskodjon (ingyenes szolgáltatás), akkor 4 héttel a választott tanfolyam kezdete előtt kell majd ezt jelezned felénk.  

Ha kérdésed van, itt felteheted. 

Miért olyan hatékony?

- anyanyelvi környezet,

- olasz anyanyelvű, lelkes, és nagy szakmai gyakorlattal

    rendelkező tanárok,

- napi 4 tanóra- csoportlétszám 7-8, max. 12 fő.

 

A tanfolyam ideje alatt különböző kulturális programokat is szervez a nyelviskola hallgatóinak (római városnézés, koncert, hétvégi kirándulások). Ezek egy része benne van a tanfolyam árában. Tanulóink színes beszámolóit is érdemes elolvasni, belőlük kiderül, ők milyen tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodtak a Rómában töltött idő alatt.   

Képek a tanfolyamokról.