Római nyelvtanfolyamok - Szállás
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok

Szállás Rómában

A Nyelviskola, a tanuló kérésére, szállást is biztosít a tanfolyam időtartamára. A szálláskeresés a nyelviskola ingyenes szolgáltatása. A lakások az iskola közelében, vagy könnyen megközelíthető helyen vannak. Csoporttársakkal, olasz diákokkal lakhat együtt a tanuló, vagy  családoknál (fiatal házaspárok, vagy egyedülálló idősebb hölgyek, ritkán gyermekes családok). Egy- vagy kétágyas szobák választhatók mindkét esetben. A lakások általában 2-3 szobásak. A konyhát, fürdőszobát és a nappalit közösen használhatják.

Figyelem! Előfordulhat, hogy a kétágyas szobában egy diákot tudnak elhelyezni (elsősorban télen, amikor kevesebb a jelentkező), ebben az esetben az egyágyas szoba árát számítják fel.

A szálláskeresést időben kell kérni a nyelviskolától, 4 héttel a választott kurzus kezdőnapja előtt! Akkor érdemes leadni a jelentkezési lapot.

A szobát a tanfolyam kezdete előtti vasárnap lehet elfoglalni, és a kurzus végét követő szombaton kell elhagyni. A szállás árát Rómában kell majd kifizetni, személyesen a szállásadónak, az érkezés utáni napon. A szoba árában benne van az ágynemű, a gáz és villanyhasználat. Családoknál étkezés is kérhető. Reggeli 3 euró, félpanzió 18 euró/nap.

Fotók a szállásokról.

 

                                 Szállásdíjak  (diákokkal vagy családoknál) 2019-ben

     1 hét      2 hét     3 hét      4 hét     plusz hét      plusz  éjszaka
Kétágyas szobában     140 €            215 €       325 €         400 €       100 €           25 €
Egyágyas szobában     190 €       310 €     445 €      560 €      140 €          25 €