Olasz nyelv munkavállalóknak

Ha úgy gondolja, hogy jó lenne Olaszországban élni és dolgozni, akkor az első lépés, amit meg kell tennie, hogy elkezdi tanulni az olasz nyelvet. Olaszország nagyon jó választás, gyönyörű a környezet, magasabb az életszínvonal, az emberek derűsek és az olasz nyelv is szép, könnyen elsajátítható. Mivel az olaszok nem beszélnek más nyelveket, ezért mindenképp meg kell tanulni a nyelvüket, de ha az ember már tud egy kicsit is olaszul, akkor igen kedvesek, segítőkészek lesznek. A mindennapokban is nagy szükség lesz az olasz nyelvtudásra, a vásárlástól kezdve a lakásbérlésen át, a hivatalos ügyek intézéséig, nem beszélve az álláskeresésről.  Ahhoz, hogy az ember munkát találjon, ki kell építenie a kapcsolati hálót és azt is csak olaszul lehet. A jó nyelvtudás biztos sikerhez fog vezetni, minél jobban megy az olasz nyelv, annál jobb munkakört lehet találni, magasabb jövedelemmel, és annál jobban érzi magát az ember az olasz nyelvi környezetben.

Az alapokat és a szakszókincset elég gyorsan meg lehet tanulni. Óráim tananyagát személyre szabottan, egyéni igények alapján állítom össze, az alapoktól kezdve a szakmai szókincsig sorra kerül minden olyan témakör, amely a mindennapokhoz, munkához, utazáshoz, szolgáltatásokhoz szükséges. A különböző szakterületekről érkező tanulóim (ügyvédek, irodai dolgozók, fodrászok, szakácsok, pincérek, építőipari dolgozók stb.) a tanfolyam után könnyen feltalálják magukat Olaszországban.

Egy tanóra (magánóra) időtartama 60’, intenzív kurzus esetén heti 2-3 óra ajánlott. Az órákat online, Skype-on tartom. A tandíj tartalmazza az elektronikus úton átküldött tananyagot is.

  Óralemondás

  Magánóra esetén tanórát lemondani 24 órával a megbeszélt időpont előtt díjmentesen lehet, 24 órán belül az óradíj felét ki kell fizetni, vagy (ha van hely) lehetőség van az óra egy héten belüli pótlására.

  Árak

  A magánórák ára a tanóra hosszúságától és az alkalmak gyakoriságától függ.

  A tanfolyamok ára pedig a jelentkezők számától.  Érdeklődj e-mailben az aktuális lehetőségekről.

  Az árak magukban foglalják az elektronikus úton átküldött tananyagot is.

  A tandíj befizetése a tanóra előtt, átutalással történik.

  Csoportos tanfolyam esetén egy hónapot egyben, előre kell átutalni.