Olasz magánórák és nyelvtanfolyamok

Online olasz órák kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak, az olasz kultúra, gasztronómia, földrajz vagy művészet iránt érdeklődőknek. Nyelvvizsgára vagy érettségire készülőknek, hatékony módszerekkel segítünk a tanulásban. A tanórák 45 vagy 60 percesek.

Kezdőknek, újrakezdőknek

Ha megtetszett az olasz nyelv, de még nem szántad rá magad, hogy nekivágj a tanulásnak, vagy egyszer már tanultál, de úgy érzed, hogy elölről szeretnéd kezdeni, segítünk, kiválasztjuk a neked való könyvet, módszert, és kezdődhetnek a jó hangulatú online nyelvórák. Az órák gyakoriságát és időpontját is rugalmasan tudjuk igényeidhez alakítani.

Haladóknak

Ha már tanultál olaszul, és szeretnéd folytatni vagy felfrissíteni tudásodat, akkor ezt nálunk megteheted. A nyelvtan átismétlése mellett érdekes, aktuális témákat beszélünk meg, érdekes újságcikkeket, izgalmas olasz gasztroblogokat olvasunk, podcastokat nézünk, hallgatunk. Ismerkedünk a gyönyörű itáliai tájjal, sokszínű művészeti világával, filmművészetével és sok minden mással.

Nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamok

Ha nyelvvizsgát szeretnél olaszból, legyen az Origo, BME, CILS, TELC, ECL vagy más (alap-, közép- vagy felsőfok), vegyél részt tanóráinkon, ahol kifejezetten a választott nyelvvizsga típusra készítünk fel, hatékonyan és jó eredménnyel. A nyelvvizsgára sok szempontból szükség lehet, ha például még nem vehetted át a diplomádat csak azért, mert nincs nyelvvizsgád, akkor válaszd ki a számodra legmegfelelőbb nyelvvizsgát, és mi felkészítünk. Segítünk a különböző nyelvvizsgák között is eligazodni, próbatesztek, feladatok megoldásával.

Közép- és emelt szintű érettségire felkészítők

Ha szeretnél az érettségire készülni, de jó lenne, ha valaki azért bíztatna és segítene, akkor neked ajánljuk online magánóráinkat, vagy kiscsoportos (2-3 fő) tanfolyamainkat. A típusfeladatok begyakorlásával biztos tudással fogsz nekivágni a vizsgának. A tanórák gyakoriságát te döntheted el.

  Óralemondás

  Magánóra esetén tanórát lemondani 24 órával a megbeszélt időpont előtt díjmentesen lehet, 24 órán belül az óradíj felét ki kell fizetni, vagy (ha van hely) lehetőség van az óra egy héten belüli pótlására.

  Árak

  A magánórák ára a tanóra hosszúságától és az alkalmak gyakoriságától függ.

  A tanfolyamok ára pedig a jelentkezők számától.  Érdeklődj e-mailben az aktuális lehetőségekről.

  Az árak magukban foglalják az elektronikus úton átküldött tananyagot is.

  A tandíj befizetése a tanóra előtt, átutalással történik.

  Csoportos tanfolyam esetén egy hónapot egyben, előre kell átutalni.