Olasz nyelv Senior

Ha szeretne egy új, kellemes időtöltést, vagy az Olaszországban élő unokákkal, rokonokkal társalogni, akkor érdemes belevágni az olasz nyelvtanulásba. Új dolgok elsajátítása az elmét is frissen tartja, ráadásul a szép olasz nyelvnek köszönhetően egy olaszországi utazás során is sokkal kellemesebben fogja érezni magát, tud majd kommunikálni az olasz vendéglátójával, a pincérrel, a baristaval. Eredeti nyelven nézheti a híres olasz filmeket, olvashatja a napilapokat, bővítheti ismereteit.

Érdemes kihasználni a technika modern eszközeit, és időt megtakarítva „járni” olasz órákra ezek segítségével. Az online órák kényelmesek, elég, ha az ember otthon leül a számítógépe elé, és máris kezdődhet a jó hangulatú nyelvóra. Érdeklődési körének megfelelően állítom össze a tananyagot, az olasz nyelvet érdekes témák segítségével tanuljuk, foglalkozunk az olasz gasztronómiával, kultúrával, művészettel, tájegységekkel, zenével, és bármi mással, ami Önt érdekli. Az eddig felhalmozott nagy tudása segíti a nyelvtanulást is, ezért még könnyebb is lehet az új nyelvvel való ismerkedés, vagy az egykori nyelvtudás felélesztése, fejlesztése. A tanórák 60 percesek, gyakoriságukat Ön határozhatja meg (a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében). A tandíjban benne van az elektronikusan átküldött tananyag is. Időpontot e-mailben vagy telefonon tudunk egyeztetni.

  Óralemondás

  Magánóra esetén tanórát lemondani 24 órával a megbeszélt időpont előtt díjmentesen lehet, 24 órán belül az óradíj felét ki kell fizetni, vagy (ha van hely) lehetőség van az óra egy héten belüli pótlására.

  Árak

  A magánórák ára a tanóra hosszúságától és az alkalmak gyakoriságától függ.

  A tanfolyamok ára pedig a jelentkezők számától.  Érdeklődj e-mailben az aktuális lehetőségekről.

  Az árak magukban foglalják az elektronikus úton átküldött tananyagot is.

  A tandíj befizetése a tanóra előtt, átutalással történik.

  Csoportos tanfolyam esetén egy hónapot egyben, előre kell átutalni.