Szaknyelvi olasz

Idegenforgalmi és gazdasági olasz órák online

Miért a szaknyelv?

A szakmai szókincs sokkal kisebb, mint az általános, a témakörök száma is jóval kisebb. Ha egy bizonyos szakterületen van szükséged a nyelvtudásra, hamarabb megszerezheted azt, ha csak arra összpontosítasz.

Idegenforgalmi olasz nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam

Ha szükséged van egy szakmai nyelvvizsgára, és érdekel a turizmus, vendéglátás, akkor érdemes a BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari szaknyelvi vizsgáját választanod. A tananyag változatos, hiszen magában foglalja az olasz gasztronómia, kultúra, országismeret, turizmus témaköröket, ezekhez pedig nagyon sok, érdekes anyag áll rendelkezésünkre. 20 éve tanítom a szaknyelvet, töretlen lelkesedéssel, ez pedig a tanítványokra is átragad és sikereiken is meglátszik. A rengeteg vizsgafeladat mellett, naprakész olasz újságcikkeket, izgalmas blogokat, videóinterjúkat használunk az online nyelvórákon. A kommunikációs készséget autentikus szituációs gyakorlatok segítségével fejlesztjük. Motiváló módszerekkel teszem élvezetessé az órákat.

Választhatod a kiscsoportos (2-3 fős) tanfolyamokat, vagy a még hatékonyabb magánórákat is. A tanórák 60 vagy 90 percesek. Érdeklődj az aktuális árakról, igen kedvezőek.

Gazdasági olasz nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam

Ha a BGE üzleti vagy a Corvinus gazdasági nyelvvizsgájára szeretnél felkészülni, érdemes hatékony, online óráinkat választanod. A jó hangulatú magánórák, vagy kiscsoportos (2-3 fő) tanfolyamok keretében könnyen elsajátíthatod a tananyagot. Nagyon jó szaknyelvi tankönyvek, mintafeladatok, aktuális újságcikkek, TV híradók, érdekes interjúk állnak rendelkezésünkre. A kommunikációs készséget autentikus szituációs gyakorlatok segítségével fejlesztjük. A tanórák 60 vagy 90 percesek.

  Óralemondás

  Magánóra esetén tanórát lemondani 24 órával a megbeszélt időpont előtt díjmentesen lehet, 24 órán belül az óradíj felét ki kell fizetni, vagy (ha van hely) lehetőség van az óra egy héten belüli pótlására.

  Árak

  A magánórák ára a tanóra típusától (általános vagy szaknyelv) és hosszúságától függ.

  A tanfolyamok ára pedig a jelentkezők számától.  Érdeklődj e-mailben az aktuális lehetőségekről.

  Az árak magukban foglalják az elektronikus úton átküldött tananyagot is.

  A tandíj befizetése a tanóra előtt, átutalással történik.

  Csoportos tanfolyam esetén egy hónapot egyben, előre kell átutalni.